Zoldertrappen

Zoldertrappen | Een vaste trap naar zolder geeft u meer ruimte.
Hier ziet u slechts enkele voorbeelden van de houtsoorten die wij in het assortiment hebben. Deze zoldertrap is verkrijgbaar in vuren, grenen , mahonie, essen, merbau, iroko, jatoba, berken, esdoorn, eiken en beuken De prijzen voor een vaste trap zijn vanaf 609,-. Voor een offerte aanvraag hebben wij de volgende maten nodig: De hoogte van bovenkant vloer tot en met bovenkant vloer, en de zolder trapgat afmetingen. Enkele voorbeelden van trapmodellen treft u hieronder aan. Deze maten zijn slechts voorbeelden, voor u gelden meestal andere maten. De vaste zoldertrap wordt dan ook volgens uw maatvoering gemaakt. Klik hier onder: Wilt u weten welke zoldertrappen afmetingen wij nodig hebben om voor u een prijs te maken. Of maak zelf de prijs van uw trap klik hier. Alle hieronder genoemde prijzen zijn voorbeelden van mogelijke vaste zoldertrappen, en exclusief trap plaatsen, trapgat maken. U kunt bij ons ook per telefoon een prijs opvraag doen, zo kunnen wij sneller en goedkoper werken en leveren. Maten op het voorbeeld hier onder zijn niet van belang, bijna alles kan. Neem voor de juiste maten contact met ons op. Via offerte aanvraag of Tel: 0343-592770 Alles wat hier onder met maten en prijzen te maken heeft, zijn wij uitgegaan van een hoogte van 2600mm. Dit is voor renovatie verbouw de meest gangbare maat. Voor nieuwbouw is dat hoogte 2900mm. Deze zoldertrappen zijn verkrijgbaar in de volgende houtsoorten houtsoort [Vuren] [Grenen] [Mahonie] [Essen] [Merbau] [Iroko] [Jatoba] [Berken] [Esdoorn] [Eiken] [Beuken] [Rubberwood]
Zoldertrappen

Halfslag trap linksom

Houten halfslag trap linksom 180 graden draaiend. Zoldertrappen kunnen open of dicht (is met stootborden) gemaakt worden. Deze zoldertrappen worden tot op de millimeter pas gemaakt aan uw situatie. Maten vanaf 1200x600mm zijn mogelijk, maar dat is dan wel een zeer stijlen trap. Ook wel ruimte besparende trappen genoemd. Prijzen zijn vanaf 858,- bij een hoogte van 2600mm. Wordt veel gebruikt voor vaste zoldertrap. De prijs van deze trap nu zelf uitrekenen?
halfslag trap rechtsom

Halfslag trap rechtsom

Houten halfslag trap rechtsom 180 graden draaiend. Zoldertrappen kunnen open of dicht (is met stootborden) gemaakt worden. Deze zoldertrappen worden tot op de millimeter pas gemaakt aan uw situatie. Maten vanaf 1200x600mm zijn mogelijk, maar dat is dan wel een zeer stijlen trap. Ook wel ruimte besparende trappen genoemd. Prijzen zijn vanaf 858,- bij een hoogte van 2600mm. Wordt veel gebruikt voor vaste zoldertrap. De prijs van deze trap nu zelf uitrekenen?
twee kwarten trap rechts

2 kwarten trap rechtsom

Houten tweekwarten trap rechtsom 180 graden draaiend. Bij een 2 kwarten trap kan eventueel een bordes worden geplaatst, maar dan moet het trappen gat wel veel groter zijn dan 2200mm. Voorbeeld een bordes van 900x900mm trapgat 3200mm. Waarom? Omdat daar waar een bordes zit, je niet stijgt. (Bordes in plaats van 4 of 5 optrede.) Prijzen zijn vanaf 910,- bij een hoogte van 2600mm De prijs van deze trap nu zelf uitrekenen?
twee kwarten trap links

2 kwarten trap linksom

Houten tweekwarten trap linksom 180 graden draaiend. Bij een 2 kwarten trap kan eventueel een bordes worden geplaatst, maar dan moet het zoldertrappen gat wel veel groter zijn dan 2200mm. Voorbeeld een bordes van 900x900mm trapgat 3200mm. Waarom? Omdat daar waar een bordes zit, je niet stijgt. (Bordes in plaats van 4 of 5 optrede.) Prijzen zijn vanaf 910,- bij een hoogte van 2600mm De prijs van deze trap nu zelf uitrekenen?
onderkwart trap links

Onderkwart trap linksom

Houten onderkwart trap linksom 90 graden draaiend. Bij een onderkwart trap kan eventueel een bordes worden geplaatst, maar dan moet het zoldertrappen gat wel veel groter zijn dan 2200mm. Voorbeeld een bordes van 900x900mm trapgat 3200mm. Waarom? Omdat daar waar een bordes zit, je niet stijgt. (Bordes in plaats van 4 of 5 optrede.) Prijzen zijn vanaf 884,- bij een hoogte van 2600mm De prijs van deze trap nu zelf uitrekenen?
onderkwart trap

Onderkwart trap rechtsom

Houten onderkwart trap rechtsom 90 graden draaiend. Bij een onderkwart trap kan eventueel een bordes worden geplaatst, maar dan moet het zoldertrappen gat wel veel groter zijn dan 2200mm. Voorbeeld een bordes van 900x900mm trapgat 3200mm. Waarom? Omdat daar waar een bordes zit, je niet stijgt. (Bordes in plaats van 4 of 5 optrede.) Prijzen zijn vanaf 884,- bij een hoogte van 2600mm De prijs van deze trap nu zelf uitrekenen?
Boven kwart trap rechts

Bovenkwart trap rechtsom

Houten bovenkwart trap rechtsom 90 graden draaiend. Bij een bovenkwart trap kan eventueel een bordes worden geplaatst, maar dan moet het zoldertrappen gat wel veel groter zijn dan 2200mm. Voorbeeld een bordes van 900x900mm trapgat 3200mm. Waarom? Omdat daar waar een bordes zit, je niet stijgt. (Bordes in plaats van 4 of 5 optrede.) Prijzen zijn vanaf 884,- bij een hoogte van 2600mm De prijs van deze trap nu zelf uitrekenen?
Boven kwart trap links

Bovenkwart trap linksom

Houten bovenkwart trap linksom 90 graden draaiend. Bij een bovenkwart trap kan eventueel een bordes worden geplaatst, maar dan moet het zoldertrappen gat wel veel groter zijn dan 2200mm. Voorbeeld een bordes van 900x900mm trapgat 3200mm. Waarom? Omdat daar waar een bordes zit, je niet stijgt. (Bordes in plaats van 4 of 5 optrede.) Prijzen zijn vanaf 884,- bij een hoogte van 2600mm De prijs van deze trap nu zelf uitrekenen?
steektrap links

Rechte steek trap links

Steek trap links recht omhoog Waarom wij zeggen rechts of linksom bij een steektrap? Dat heeft te maken met aan welke kant het hekwerk/balustrade zou moeten komen. Dat kan natuurlijk op de rechter of op de linker kant en op alle twee de kanten. Rechts of links wordt altijd gezien vanaf de onderkant, dus trede 1. De prijs van deze trap nu zelf uitrekenen?
steektrap

Rechte steek trap

Steek trap rechts recht omhoog Waarom zeggen wij rechts of linksom bij een steektrap? Dat heeft te maken met aan welke kant het hekwerk/balustrade zou moeten komen. Dat kan natuurlijk op de rechter of op de linker kant en op alle twee de kanten. Rechts of links wordt altijd gezien vanaf de onderkant, dus trede 1. De prijs van deze trap nu zelf uitrekenen?
Z trap

Z Trap rechtsom

Een Z trap of S trap is soms de enigste uitkomst. Wij kunnen voor u ook een Z trap maken. Dit is eigenlijk gewoon een tweekwarten trap, maar er draait 1 kwart de andere kant op. Dat kan of boven of beneden. Zie hier boven het voorbeeld van zo\n trap. U kunt deze trap ook uitrekenen via ons offerte systeem. U kiest dan een tweekwarten trap. De prijs van deze trap nu zelf uitrekenen?
Z trap links

Z Trap linksom

Een Z trap of S trap is soms de enigste uitkomst. Wij kunnen voor u ook een Z trap maken. Dit is eigenlijk gewoon een tweekwarten trap, maar er draait 1 kwart de andere kant op. Dat kan of boven of beneden. Zie hier boven het voorbeeld van zo\n trap. U kunt deze trap ook uitrekenen via ons offerte systeem. U kiest dan een tweekwarten trap. De prijs van deze trap nu zelf uitrekenen?
Waarom een vaste zoldertrappen? Bekijk het filmpje

BEL: 0343592770

Complete trappen met lachwekkende prijzen.

Trapje € 75,00
Molenaars trap € 88,00
Molenaars trap € 217,00
Spiltrap € 395,00
Wenteltrap € 2397,00

Vertaal/Translate